Ontworpen voor het maken van landingspagina’s, pop-ups, waarschuwingsbalken en zelfs complete websites, moet Leadpages zowel WordPress- als niet-WordPress gebruikers aanspreken die hun bedrijf willen laten groeien of hun publiek willen vergroten. Als je meer leads wilt genereren of meer producten online wilt verkopen, bent je wellicht op het spoor gekomen van Leadpages. Als je je afvraagt wat deze tool te bieden heeft, en of het je kan helpen om die doelen te bereiken, lees dan verder voor onze beoordeling.

Met een indrukwekkende bibliotheek van hoogwaardige sjablonen, een moderne content editor en een aantal handige optimalisatietools heeft Leadpages alles wat je nodig hebt om te beginnen met het verzamelen van e-mailadressen van uw bezoekers, het genereren van registraties en het online verkopen van producten en diensten.

Echter, ondanks zijn krachtige aantal kenmerken is Leadpages niet voor iedereen geschikt, en is ook niet de enige bouwer van landingspagina’s en leadgeneratietool die er is, maar tegen de tijd dat je klaar bent met het lezen van deze recensie weet je of het de juiste optie voor je is. Als je geinteresseerd bent kan ook een van onze andere reviews lezen, zoals die van ClickFunnels.

Voor- en nadelen Leadpages

Leadpages heeft zeker veel nuttige functies die goed zijn geïmplementeerd, maar voordat we onze review afronden, volgt hier een snel overzicht van de belangrijkste voors en tegens van deze tool:

Leadpages Voordelen:

 • Veel hoogwaardige bewerkbare sjablonen voor diverse projecten.
 • Een eenvoudig te gebruiken editor voor landingspagina’s.
 • Kan gebruikt worden met of zonder een bestaande (WordPress) website.
 • Een ingebouwde gesplitste testtool en conversierapportage.
 • De Leadmeter optimalisatietool die je real-time feedback geeft over uw pagina-ontwerpen.
 • De Leadpages Checkouts-functie waarmee je producten direct vanaf uw pagina’s kunt verkopen.
 • Kosten die niet gebaseerd zijn op hoeveel bezoekers of leads uw pagina’s genereren, in tegenstelling tot tools zoals Instapage.
 • Goedkoper dan sommige alternatieven, waaronder Instapage en Unbounce.
 • De 14-daagse gratis proefperiode geeft je de tijd om de functies uit te proberen en te zien of ze resultaat opleveren.

Leadpages Nadelen:

 • De bouwer geeft je minder creatieve vrijheid dan een alternatieve tool zoals Instapage.
 • De Leadmeter werkt niet op alle sjablonen.
 • Het is duurder dan de meeste van de beste WordPress pagina bouwer plugins.
 • Niet alle functies zijn beschikbaar op alle plannen.

Overzicht van de pagina’s

Leadpages

Leadpages laat je landingspagina’s maken die ze voor je kunnen hosten en publiceren op een aangepast domein. U kunt ook die landingspagina’s en andere op conversie gerichte inhoud, zoals pop-ups en waarschuwingsbalken, aan uw WordPress-website toevoegen.

Aan de slag met Leadpages

Leadpages kunnen worden gebruikt om landingspagina’s, websites, pop-ups en waarschuwingsbalken te maken.

U kunt ook hele websites maken met Leadpages, zodat je snel een online aanwezigheid kunt lanceren voor uw nieuwste project.

Aangezien uw Leadpages account hosting omvat voor alle landingspagina’s en sites die je aanmaakt, evenals een subdomein voor die inhoud, hebt je niets anders nodig om aan de slag te gaan. Als je echter wel een eigen domein heeft, kunt je dat gebruiken om uw landingspagina’s en sites een professionelere uitstraling te geven.

Terwijl deze recensie de kenmerken diepgaand zal onderzoeken, en de voor- en nadelen ervan zal uitleggen, is hier een snel overzicht van wat je krijgt:

 • Een indrukwekkende bibliotheek met aanpasbare sjablonen – Leadpages heeft een enorme bibliotheek met bewerkbare sjablonen voor het maken van landingspagina’s en andere soorten content.
 • Conversietools – naast het maken van pagina’s kunt je ook pop-ups en waarschuwingsboxen maken en deze vervolgens aan uw website toevoegen – inclusief WordPress-websites – om meer leads te genereren.
 • Moderne pagina-editor – Of je nu vanaf nul wilt beginnen en uw eigen unieke landingspagina wilt maken of een van de sjablonen wilt aanpassen, de drag-and-drop builder maakt het proces zo eenvoudig als het maar kan.
 • Split testing – Alle Leadpages zijn gebouwd voor hoge conversies, maar je kunt ook uw eigen tests uitvoeren om te zien welke van uw ontwerpen de beste respons krijgen van uw publiek om al het giswerk te verwijderen van het creëren van effectieve landingspagina’s.
 • Integratiemogelijkheden – Leadpages integreert met een breed scala aan diensten van derden, waaronder betalingsverwerkers, e-mailmarketingtools en sociale-mediareclameplatforms, om er maar een paar te noemen.

Of het nu gaat om het uitbreiden van uw e-maillijst, het genereren van registraties voor een evenement, het verkopen van producten of het aanmoedigen van uw publiek om een andere actie uit te voeren, Leadpages en de bijbehorende sjablonen, content editor en conversietools – om nog maar te zwijgen van de lange lijst met integratiemogelijkheden – moeten je kunnen helpen.

Maar, zoals deze recensie zal aantonen, is het niet zonder nadelen, en daarom is het misschien niet voor iedereen de beste landingspagina bouwer.

Leadpages Eigenschappen

De volledige lijst van kenmerken ziet er zeker indrukwekkend uit, maar staan ze wel op de proef? En maakt deze landingspagina dienst zijn beloften waar? Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken om erachter te komen.

Loodpages Sjablonen

Om je te helpen zo snel mogelijk te beginnen met het maken van effectieve landingspagina’s, biedt Leadpages je het volgende meer dan 150 sjablonen om uit te kiezen.

Leadpages Landingspagina's Sjablonen

Leadpages heeft een grote bibliotheek met conversiegerichte sjablonen, waarin landingspagina’s, websites en andere soorten content zijn opgenomen.

De sjablonen zien er niet alleen zeer professioneel uit, maar zijn ook geoptimaliseerd voor de beste resultaten. In feite optimaliseert het Leadpages team hun templates op basis van de gegevens die ze kunnen verzamelen door het hosten van duizenden pagina’s voor hun gebruikers. U kunt zelfs de sjablonen sorteren op conversiesnelheid om snel de meest effectieve ontwerpen te vinden.

LeadPages E-mail Optin Sjabloon

Leadpages heeft sjablonen voor het verzamelen van e-mailadressen en abonnees op de nieuwsbrief.

Onder de landing page templates bevinden zich opties voor het genereren van webinar of virtuele event-sign-ups, het promoten van aanbiedingen, het verkopen van producten, plus nog veel meer.

Als je een dienstverlener bent, zoals een freelancer of consultant, zijn er enkele templates die je moeten kunnen helpen om meer business te genereren.

Dienstverlener Sjablonen

Leadpages kunnen je helpen bij het bouwen van een website of het publiceren van een landingspagina om uw diensten te promoten.

Aangezien alle sjablonen kunnen worden bewerkt in de Leadpages drag-and-drop content builder, bent je niet beperkt tot het gebruik ervan zoals ze zijn.

Leadpages Integratiemogelijkheden

De landingspagina’s, sites en conversietools die je met Leadpages maakt, kunnen worden geïntegreerd met meer dan 40 verschillende tools en diensten. U kunt de volledige lijst met integratiemogelijkheden bekijken op de Leadpages website maar de opties zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

 • Analytics inclusief Google Analytics.
 • CRM inclusief Salesforce.
 • Digitale Reclame inclusief Facebook en Google Ads.
 • E-commerce inclusief Shopify.
 • E-mailmarketing inclusief AWeber.
 • Live Chat inclusief Drift.
 • Marketingautomatisering inclusief HubSpot.
 • Betalingen inclusief PayPal.
 • Planning inclusief Calendly.
 • Social Media inclusief Facebook.
 • Video inclusief YouTube.
 • Webinar inclusief GoToWebinar.
 • Website inclusief WordPress.
 • Een diverse categorie van andere integraties.

Welk type service of tool je ook wilt integreren met uw landingspagina’s, je zult waarschijnlijk een ondersteunde optie kunnen vinden.

Leadpages Quick Start Wizard

Het hebben van toegang tot zoveel hoogwaardige sjablonen is zeer nuttig als het gaat om het genereren van meer leads en sales voor uw bedrijf.

Een zo grote bibliotheek kan echter zijn nadelen hebben, zoals de hoeveelheid tijd die het kost om al uw opties te bekijken en vervolgens een definitieve beslissing te nemen.

Dus, om je te helpen aan de slag te gaan met Leadpages, wordt je na het aanmelden een paar vragen gesteld om je te helpen met zo weinig mogelijk tijd en moeite het juiste sjabloon te vinden.

Staatsdoelstellingen

Leadpages zal je een paar optionele vragen stellen om je te helpen aan de slag te gaan.

Uw antwoorden op deze vragen, zoals wat het doel is van uw landingspagina of website, zullen uw opties beperken tot de set van sjablonen die het meest geschikt zijn voor uw doelen.

Selecteer Aanbieding

Uw antwoorden op deze vragen zullen je helpen bij het vinden van de juiste templates voor uw project.

Als je eenmaal door de paar stappen van de snelstartgids hebt gelopen, heb je een selectie van relevante sjablonen om uit te kiezen.

Kies een sjabloon

Nu hoeft je alleen nog maar te kiezen uit een paar van de meest relevante sjablonen, in plaats van de hele bibliotheek aan opties.

Omdat er zoveel sjablonen zijn om uit te kiezen, kan een vernauwing van uw opties het besluitvormingsproces zeker versnellen. Als je echter de volledige lijst met opties wilt bekijken, klikt je gewoon op de link ‘Alle sjablonen doorbladeren’.

Als je eenmaal een beslissing hebt genomen, wordt je naar de content-editor gebracht waar je kunt beginnen met het aanpassen van de door je gekozen sjabloon.

Leadpages Landing Page Builder

Samen met de hoogwaardige sjablonen is de landing page builder een van de belangrijkste kenmerken van Leadpages. Dankzij de zeer gebruiksvriendelijke interface moet iedereen kunnen beginnen met het aanpassen van de landingspagina’s en andere sjablonen.

Leadpages Content Editor

De landingspagina editor is zeer eenvoudig te gebruiken.

Klik gewoon op een pagina-element om de aanpassingsmogelijkheden te zien die je de mogelijkheid geven om de kleur te veranderen, de randen aan te passen of in te stellen wat er gebeurt als iemand er op klikt. Als je een tekst wilt wijzigen, klikt je er gewoon op en begint je te typen om deze inline te bewerken.

Leadpages Tekstbewerking

De inline tekstbewerking vereenvoudigt het proces van het aanpassen van de sjablonen echt.

Of je nu gewoon de tekst wilt bewerken en de kleuren van een sjabloon wilt aanpassen of een complete revisie wilt geven, het is eenvoudig met Leadpages.

Bewerk afbeeldingseigenschappen

Door te klikken op een widget of element wordt de specifieke set van besturingselementen onthuld.

Het toevoegen van meer widgets aan uw pagina’s is ook eenvoudig. Sleep gewoon een van de beschikbare opties naar uw pagina en begin dan met het bewerken ervan.

Leadpages doet dat niet. hebben zoveel mogelijk widgets als een aantal van de beste paginabouwer plugins voor WordPress, maar er zouden genoeg opties moeten zijn voor de meeste projecten. Aangezien dit een landing page builder is, in plaats van een general-purpose page builder, is het logisch dat het scala aan widget opties beperkter zou zijn.

Leadpages Widget Selectie

De selectie van widgets is gericht op het maken van landingspagina’s en op conversie gerichte inhoud.

Terwijl je werkt, hoeft je zich geen zorgen te maken over het verdunnen van de effectiviteit van de sterk geoptimaliseerde sjablonen met uw bewerkingen. Dankzij een ingebouwde realtime optimaliseringsfunctie, die we binnenkort zullen behandelen, krijgt je live feedback over uw wijzigingen terwijl je ze doorvoert.

Leadpages heeft een WYSIWYG-editor die je een nauwkeurig beeld geeft van hoe uw pagina eruit zal zien als deze live gaat. U kunt echter op elk moment een preview van uw werk bekijken om te zien hoe het er buiten de interface van de paginabouwer uitziet.

Een voordeel hiervan is dat je de smartphone en tablet viewports kunt gebruiken om te zien hoe uw pagina eruit zal zien op kleinere schermapparaten.

Leadpages Landing Page Preview

De previewmodus heeft smartphone- en tabletviewports.

Een nadeel van Leadpages, in vergelijking met een gelijkaardig instrument, zoals Instapage is dat je uw pagina niet kunt aanpassen voor verschillende apparaten, zoals het verbergen of tonen van specifieke elementen voor bezoekers die de pagina op een smartphone bekijken.

Het enige wat je kunt doen is uw pagina in de mobiele viewports bekijken en, als er iets niet in orde is, wijzigingen aanbrengen in de pagina, in plaats van alleen maar aanpassingen te doen die alleen de mobiele gebruikers zullen beïnvloeden.

In de previewmodus kunt je ook de klikgebeurtenissen voor de knoppen op uw pagina’s testen, zoals het weergeven van een pop-up of het springen naar een specifiek deel van de pagina.

Voorbeeld Pop-ups

U kunt ook klikgebeurtenissen testen in de previewmodus, zoals pop-ups die worden getriggerd door op knoppen te klikken.

Een ander potentieel nadeel van de Leadpages editor is dat het niet de handige visuele gidsen van Instapage heeft die worden weergegeven als je items in de editor verplaatst. In Instapage tonen deze gidsen de afstand tussen de items en de randen van de pagina in pixels, waardoor het heel eenvoudig is om items precies op elkaar af te stemmen.

Instapage Editor Markers

Leadpages geeft geen handige gidsen weer wanneer je pagina-elementen verplaatst, zoals het geval is bij Instapage (op de foto).

Je krijgt ook niet zoveel creatieve vrijheid als met de Instapage content editor. Met de bouwer van die tool kunt je items op de pagina plaatsen waar je maar wilt – zelfs boven op elkaar. Leadpages werkt meer als een WordPress-paginabouwer-plugin, die een rij- en kolomstructuur gebruikt om de elementen te ordenen.

Instapage-editor gestapeld

In tegenstelling tot Instapage (foto) is het met Leadpages niet mogelijk om pagina-elementen te stapelen of te overlappen.

Echter, tenzij je volledige vrijheid nodig hebt om items ergens op je pagina te plaatsen, zul je deze functie waarschijnlijk niet missen. U zult het misschien zelfs waarderen dat je binnen een bepaalde structuur moet werken, omdat dit uw creatieve mogelijkheden beperkt.

Andere kenmerken van de Leadpages Builder

Naast de drag-and-drop WYSIWYG interface heeft de Leadpages builder nog een aantal andere opvallende kenmerken die we nu zullen behandelen.

Mogelijkheid tot het maken van conversiegereedschappen

Naast het gebruik van de paginabouwer om landingspagina’s te maken, kunt je ook wat Leadpages noemt conversietools maken. Dit zijn elementen zoals pop-ups, waarschuwingsbalken, optineksten en triggerkoppelingen die je aan uw website kunt toevoegen om leads te genereren of een bepaalde actie van uw bezoekers uit te lokken.

Waarschuwingsbalie-editor

Met Leadpages kunt je ook pop-ups en waarschuwingsbalken voor uw WordPress- of andere website maken.

Aangezien deze conversietools kunnen worden toegevoegd aan uw bestaande WordPress-website, kunt je Leadpages gebruiken als een krachtige e-mail optin-formulierbouwer in plaats van te investeren in een tool zoals Drijfkracht Leads of OptinMonster.

Website Bouwer Tool

Naast het maken van landingspagina’s en de zojuist genoemde conversietools, kunt je ook een website bouwen met Leadpages…op dezelfde manier als bij een dienst als Squarespace of Wix.

Leadpages Site Builder Sjablonen

Naast de landing page templates heeft Leadpages ook veel hoogwaardige, complete websitetemplates.

Een voordeel van deze functie, voor zowel WordPress-gebruikers als niet-gebruikers, is dat je snel een conversiegerichte website kunt produceren om een bedrijfsidee of ander project te testen om te zien of het levensvatbaar is.

Als het haalbaar is, en je erin slaagt om wat leads, sales of interesse te genereren, kunt je vervolgens denken aan het bouwen van een meer full-featured WordPress-website om uw concept uit te breiden.

Als de reactie op je idee niet positief is, heb je niet de tijd en moeite verspild die je zou hebben gestoken in het opzetten en bouwen van een nieuwe WordPress-website.

Met veel indrukwekkende websitetemplates De Leadpages Site Builder is een functie die de moeite waard is om te gebruiken als je vaak nieuwe zakelijke ideeën hebt die je wilt testen voordat je zich er volledig op toelegt, of als je alleen een basiswebsite wilt maken en niet alle opties en mogelijkheden van een WordPress-site nodig hebt. U kunt een aantal voorbeelden van websites gebouwd met Leadpages hier vinden.

Optimalisatie-instrument voor de loopband

Een andere waardevolle functie van de Leadpages-template editor die eerder werd aangeraakt, is de Leadmeter een real-time optimalisatietool die je een live-beoordeling geeft van hoe effectief uw pagina zal zijn, terwijl je eraan werkt.

Elke keer dat je een wijziging aanbrengt op uw pagina, zoals het aanpassen van de kleuren of het toevoegen of verwijderen van inhoud, geeft de Leadmeter je in realtime feedback met betrekking tot de impact die uw wijzigingen waarschijnlijk zullen hebben op de conversiesnelheid van uw pagina.

Leadpages Leadmeter Tool

De Leadmeter van de paginabouwer helpt je bij het optimaliseren van uw landingspagina ontwerpen.

De Leadmeter analyseert uw pagina en vergelijkt deze met de tienduizenden pagina’s in de Leadpages-database, waardoor deze de mogelijkheid heeft om te detecteren wat je zal helpen om uw conversiedoelen te bereiken – en wat niet. Feedback komt in de vorm van advies en suggesties, zoals het leesbaarder maken van uw knoptekst of het aanpassen van het aantal formuliervelden.

Leadmeter Checklist

De 14-punts checklist moet voorkomen dat je landingspagina’s maakt die geen resultaten opleveren.

Terwijl sommige landingspagina’s je in staat stellen om A/B- en splittests uit te voeren op uw content nadat je deze hebt gemaakt – een functie die Leadpages ook heeft – helpt de Leadmeter je om content te produceren die hoogstwaarschijnlijk vanaf het begin conversies zal genereren. Het is het vermelden waard dat de Leadmeter nog niet voor alle Leadpages-sjablonen beschikbaar is.

Landingspagina publicatieopties

Zoals gezegd maakt Leadpages het eenvoudig om uw landingspagina’s en andere lead-generatie content te publiceren op uw WordPress website.

U hoeft echter geen gebruik te maken van WordPress, of zelfs maar een eigen website of hostingaccount te hebben, om leads te genereren met Leadpages. Om je het volledige beeld te geven, volgt hier een overzicht van de publicatiemogelijkheden…

Publiceer uw landingspagina’s op een Leadpages Subdomein

Na aanmelding bij Leadpages krijgt je de mogelijkheid om een gratis adres, of URL, aan te maken waar uw landingspagina’s worden gehost en beschikbaar worden gesteld aan de wereld.

Subdomein Publishing Instellingen

Als je geen website of eigen domeinnaam heeft, kunt je uw inhoud publiceren op uw gratis Leadpages-subdomein.

Dit is handig als je nog maar net begonnen bent en nog geen domein voor uw project hebt geregistreerd of een website hebt opgezet. Als je rekening houdt met de Leadpages 14-daagse gratis proefabonnement, Het hosten van uw landingspagina’s op het subdomein Leadpages geeft je de mogelijkheid om uw bedrijfsidee te testen zonder een cent uit te geven.

De vrije URL heeft echter wel het formaat van www.your-company.lpages.co. Dus, hoewel het je landingspagina’s online toegankelijk maakt, ziet het er niet zo professioneel uit, vanwege de extensie lpages.co.

Publiceer landingspagina’s op uw eigen domeinen

Als het registreren van een domein slechts een paar dollar kost – afhankelijk van de naam en de extensie – is het de moeite waard om er een te investeren als je het Leadpages-subdomein niet wilt gebruiken of uw landingspagina’s niet wilt publiceren op uw bestaande website.

Instellingen van de domeinverbinding

Leadpages maken het zeer eenvoudig om een domeinnaam toe te voegen of te koppelen aan uw account.

Gelukkig is het, als je eenmaal een domeinnaam heeft, heel eenvoudig om deze aan uw Leadpages account te koppelen. Na het invoeren van de domeinnaam zal Leadpages detecteren waar de domeinnaam is geregistreerd en vervolgens de relevante instructies voor hun registrar weergeven.

Als je al een website of andere inhoud op dat domein heeft, zal het verbinden met Leadpages die inhoud overschrijven, dus pas op.

Upload een landingspagina naar uw eigen website

Als je een eigen website heeft, of in ieder geval een hostingaccount, dan kunt je daar uw pagina’s laten zien. Hiervoor hoeft je alleen maar een codefragment aan een webpagina toe te voegen, waarna Leadpages de door je gekozen landingspagina dynamisch zal weergeven.

U kunt ook een statisch HTML-bestand van uw landingspagina downloaden en vervolgens uploaden naar uw webruimte of elders weergeven. Door de statische HTML-bestandsaanpak te volgen, kunnen de analytics, splittesten en enkele andere functies van Leadpages echter niet werken, zodat het niet geschikt is voor alle projecten.

Publiceer de inhoud van Leadpages op een WordPress-website

Als je een zelf gehoste WordPress-websitekunt je eenvoudig uw landingspagina’s en andere Leadpages content, zoals de lead generation pop-ups en waarschuwingsbalken, op uw site weergeven.

Na het uploaden van de Leadpages plugin naar uw WordPress-website, kunt je kiezen welke van uw pagina’s je op uw site wilt weergeven.

Leadpages WordPress-integratie

Het is eenvoudig om de inhoud van Leadpages op uw WordPress-website weer te geven met de Leadpages-plugin.

Wanneer je een pagina van Leadpages aan uw WordPress-site toevoegt, kunt je kiezen of deze wordt weergegeven als een landingspagina met een eigen URL-slak, als de homepage van uw site, of als de 404-foutpagina. U kunt het ook instellen als een welkomspoort die de eerste pagina zal zijn die wordt getoond aan nieuwe bezoekers van uw website bij hun eerste bezoek.

Door de manier waarop de WordPress-integratie werkt, kunt je meerdere landingspagina’s en andere inhoud die je in Leadpages hebt gemaakt, op uw website weergeven.

Ongeacht uw technische of webdesignervaring, welke publicatieoptie je ook kiest, Leadpages maakt het zeer eenvoudig om uw landingspagina’s en andere inhoud online te krijgen.

Leadpages Split Testen

De eerder genoemde Leadmeter zal je helpen om uw pagina’s te optimaliseren terwijl je ze bouwt, op basis van de gegevens die Leadpages heeft verzameld van het hosten van duizenden landingspagina’s voor haar klanten.

Echter, zodra uw project live gaat, kunt je beginnen met het testen van uw ontwerpen met behulp van de bezoekersgegevens van uw publiek.

Niet alleen kunt je de Leadpages rapportage-instrumenten om te zien hoe goed uw ontwerpen presteren, maar je kunt ook gebruik maken van het gesplitste testinstrument om meerdere variaties van uw landingspagina’s te maken, en deze versies vervolgens aan delen van uw bezoekers te laten zien.

Split Testing Optimalisatie Tool

Met de Leadpages gesplitste testtool kunt je verschillende versies van uw content vergelijken om te zien welke de beste resultaten oplevert.

Het enige wat je hoeft te doen is de verschillende versies van uw pagina te maken, en Leadpages zal ervoor zorgen dat ze aan verschillende segmenten van uw publiek worden getoond. Zodra de test begint met het verzamelen van gegevens, zult je snel zien of uw publiek beter reageert op een bepaalde versie van uw pagina.

Als je geïnteresseerd bent in het maken van data-gedreven ontwerpen voor uw landingspagina’s en andere conversie gerichte content, moet deze functie van Leadpages zeker aanspreken.

Andere kenmerken van Leadpages

Hoewel de kernfuncties van Leadpages de bouwer ervan zijn, waarmee je aangepaste landingspagina’s, websites en conversietools voor uw website kunt maken, zijn er nog een paar andere functies die het vermelden waard zijn:

 • De Kassa’s functie kunt je betalingen voor producten en diensten verzamelen via Stripe.
 • Er zijn automatische SSL-coderingen voor uw pagina’s en sites.
 • Er is een één-op-één snelstart oproep voor nieuwe klanten.
 • Telefoon-, e-mail- en live chat-ondersteuningskanalen zijn beschikbaar (afhankelijk van het door je gekozen plan).
 • Er is een bestandssysteem voor het verzenden van loodmagneten naar abonnees.

Je kunt alles zien wat Leadpages kan doen op de functie-indexpagina van haar website.

Prijzen

Dankzij de gratis proefperiode kunt je probeer Leadpages voor 14 dagen voordat je uw eerste betaling doet.

Echter, wanneer je zich aanmeldt, moet je kiezen uit de beschikbare prijsplannen:

 • Standaard: Ondersteunt één site en kost $25 per maand die jaarlijks wordt gefactureerd, of $37 per maand die maandelijks wordt gefactureerd.
 • Pro: Ondersteunt drie sites en kost $48 per maand die jaarlijks wordt gefactureerd, of $79 per maand die maandelijks wordt gefactureerd.
 • Gevorderd: Ondersteunt tot 50 sites en kost $199 per maand die jaarlijks wordt gefactureerd, of $321 per maand die maandelijks wordt gefactureerd.

Er is ook een nieuwere, lager geprijsde… Startplan die beschikbaar is vanaf 15 dollar per maand en is toegevoegd voor iedereen die het alleen maar wil gebruiken om een website te maken en nog niet alle Leadpages-functies nodig heeft.

Naast de mogelijkheid om uw account te gebruiken om meer websites te maken met de Site Builder, hoe hoger de prijs van het plan dat je kiest, hoe meer Leadpages functies je krijgt toegang tot.

Laatste gedachten

Of je nu een online aanwezigheid wilt creëren, leads wilt genereren of uw bedrijf wilt laten groeien, Leadpages heeft alle functies die je waarschijnlijk nodig hebt.

Ook de Leadpages zijn zeer eenvoudig te gebruiken, met een aantal handige functies die het ideaal maken voor mensen met zeer weinig ervaring in het maken van websites of het ontwerpen van inhoud.

Hoewel het goedkoper is dan andere landingspagina diensten, zoals Instapage en Unbounce, Leadpages is duurder dan de meeste WordPress-pagina bouwer plugins. Terwijl je wel meer voor uw geld krijgt met Leadpages in vergelijking met vergelijkbare WordPress-plugins, of de extra’s, zoals alle integratiemogelijkheden en de optimaliseringsfuncties, de moeite waard zijn, is het aan je om te beslissen.

Als je de prijs kunt verantwoorden, is Leadpages een goede optie voor WordPress-gebruikers die snel pop-ups, waarschuwingsbalken en landingspagina’s aan hun website willen toevoegen. Niet-WordPress-gebruikers zullen het ook nuttig vinden, omdat het alles heeft wat nodig is om een hoogwaardige website te lanceren.

Ook als je een idee hebt dat je wilt testen, maar je maakt je zorgen over een gebrek aan technische mogelijkheden, of je hebt niet de tijd of het geld om te investeren in het opzetten van een nieuwe website, lost het ook al die problemen op.

Met een 14-daagse gratis proefperiode Het uitproberen van Leadpages is zeer aan te bevelen als je meer leads wilt genereren of nieuwe bedrijfsideeën wilt testen.