Let Op: Betaalde of Gratis Programma’s om Specifieke apps te kraken op afstand bestaan niet. Voor Spyware is altijd kortstondig toegang tot het toestel vereist om de app te installeren. Echte Spyware zoals mSpy zijn wereldwijd gereviewd door grote kranten en dragen kosten met zich mee.

Iedereen heeft anno 2020 een mobiele telefoon. Ouders, jonge kids, en zelfs soms bejaarden. Echter brengen deze toestellen niet alleen maar positieve dingen met zich mee. Men is zich vaak niet bewust van de gevaren en bedreigingen die kunnen voortkomen uit een mobiele telefoon. Je kan namelijk een telefoon hacken. Dit kan op afstand door bijvoorbeeld het downloaden van een gevaarlijk programma, of via een publiek wi-fi netwerk. In dit artikel zullen we je ook leren hoe je je telefoon moet beveiligen tegen hacken.

Meer lezen over de best gereviewde Spy Software?

mSpy is wereldwijd marktleider in dit segment. Klik hieronder om door te gaan naar hun site voor meer informatie.

Hoe moet je een telefoon hacken?

Het is belangrijk om meteen te zeggen: het hacken van een telefoon is niet zomaar uit te voeren en zeker niet het hacken op afstand. Makkelijker zijn de methodes als het slachtoffer in de buurt is en bijvoorbeeld op het zelfde wifi netwerk zit.

Het maakt echter wel uit wat voor telefoon het slachtoffer heeft. Het is algemeen bekend dat Android (Samsung, Huawei, etc) toestellen een stuk makkelijker te hacken zijn dan de toestellen van Apple (Iphone, Ipad, etc). De telefoon hacken van een iPhone is dus vrijwel onmogelijk. Dit komt omdat het besturingssysteem Android veel meer open is qua code dan IOS van Apple. Met een simpele install van een gevaarlijke app kan je op Android al verschillende functies van de telefoon hacken. Kijk bijvoorbeeld naar monitoringsapp (ook wel spyware genoemd) mSpy waarmee je bijvoorbeeld whatsapp kunt hacken.

Een veelgebruikte methode is het sturen van gevaarlijke links naar mensen waardoor je wordt getriggerd om een app te installeren. Deze apps kunnen anders lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn en kunnen dus een soort virus bevatten waardoor je telefoon wordt gehackt.

Als je toegang hebt tot het toestel is het een stuk makkelijker. Je kan dan simpelweg zelf de applicatie installeren op het toestel van het slachtoffer om zo de functies van de mobiele telefoon te hacken. Het app pictogram is vervolgens niet meer zichtbaar en jij kan via je computer of eigen telefoon meekijken met de persoon.

Meer lezen over de best gereviewde Spy Software?

mSpy is wereldwijd marktleider in dit segment. Klik hieronder om door te gaan naar hun site voor meer informatie.

Telefoon hacken op afstand

Het hacken van een telefoon op afstand is waar de meeste mensen zich zorgen om maken. Echter is het gelukkig niet makkelijk om dit zomaar te doen. Apps die je uit de Google Play store of de Apple Store haalt worden altijd gescreend op virussen en zijn dus veilig te downloaden. Met losse applicaties van het internet moet je een stuk voorzichtiger zijn, deze kunnen malware bevatten.

Sommige websites claimen een telefoon te kunnen hacken via het telefoonnummer. Maak je echter geen zorgen. Zolang je niet op links klikt uit sms berichten die van rare afzenders komen hoef jij je geen zorgen te maken.

Wil je toch iemand zijn telefoon hacken op afstand? Probeer dan eerst iemand zijn telefoon te hacken via wifi. Hier schrijf ik later een artikel over.

Mobiele telefoon hacken – Simpel!

Zo, nu je wat achtergrond kennis hebt ben je vast benieuwd naar hoe jij op de makkelijkste manier echt toegang krijgt tot de telefoon van je target. Dit kan simpelweg door een app te installeren als ze hun telefoon bijvoorbeeld ergens even laten liggen. De app mSpy geeft jou volledige controle, en meer daarover is te lezen in ons andere bericht. Via deze app lees je al iemand zijn berichten, gesprekken, fotos en nog veel meer. Deze applicaties zijn geheel legaal, en vereisen geen technische kennis!

Telefoon beveiligen tegen hacken

Speciaal voor jou hebben we wat tips opgesteld om jezelf te beveiligen tegen hacks van buitenaf.

  • Download geen apps buiten de officiële appstores om
  • Gebruik zo min mogelijk openbare wifi-netwerken. Aanvallers kunnen meekijken.
  • Accepteer geen bluetooth verzoeken van telefoons die je niet kent. Zo voorkom je dat virussen verzonden worden.
  • Klik niet op rare links in MMS of SMS berichten.
  • Check af en toe de processenlijst van de applicaties van je telefoon. Zo kun je zien of er niks in de achtergrond afspeelt.
Hoe moet je een telefoon hacken?

Het hacken van een telefoon is niet zo simpel. Om op afstand een telefoon te hacken heb je veel technische kennis nodig en is bovendien illegaal.

Hoe beveilig ik mijn telefoon tegen hacken?

Klik vooral niet op rare links in bijvoorbeeld sms’jes of rare webpagina’s. Daarnaast kan je het best geen apps downloaden buiten de officiële app stores om.