De kans is aanzienlijk groot dat jij wel eens hebt gehoord van Tim Veninga. Dit is op dit moment namelijk een van de bekendste dating coaches die je in ons land kunt vinden. Tim Veninga is een man die zijn zaakjes goed op orde heeft. Hij biedt verschillende cursussen aan over hoe jij met succes kunt daten en wat je kunt doen om je relatie goed te houden. In deze Tim Veninga review laten we wat meer zien over de persoon achter het icoon. Aan de hand van de Tim Veninga ervaringen zetten we vervolgens ook uiteen of je er verstandig aan doet om de cursussen zelf te volgen. 

De Tim Veninga ervaringen – wat zeggen klanten? 

In een Tim Veninga Review is het natuurlijk noodzakelijk om ook in te gaan op wat voorgaande klanten zeggen over de cursussen die Tim Veninga aanbiedt. Over het algemeen zien we dat er echt ontzettend veel mensen zijn die een ontzettend goede ervaring hebben met Tim Veninga. Veel mensen geven aan dat zij door middel van de cursus hun angsten op het gebied van dating hebben overwonnen. Dit zou het voor hen mogelijk maken om nu veel beter vrouwen (of mannen) te versieren. Ook zijn er veel koppels die baat hebben bij het relatie advies van Tim Veninga. Belangrijk om te vermelden is natuurlijk dat de cursussen van Tim Veninga je niet zomaar veranderen in een of andere vrouwenmagneet. Je zal echt zelf met de stappen aan de slag moeten die er gegeven worden in de cursussen om succes te kunnen boeken. 

Alles begon als versiercoach

Laten we eens bekijken hoe Tim Veninga eigenlijk is begonnen met zijn dating imperium. Tim Veninga is begonnen als een versiercoach. Samen met wat vrienden bedachten ze een bedrijf wat mannen zou leren om te daten. In het begin wat het allemaal een beetje amateuristisch. Hij leerde mannen hoe ze moesten daten in ruil voor een kratje bier. Dit is vandaag de dag wel anders, de prijzen en daarmee ook de kwaliteit is over de jaren heen aanzienlijk gestegen. Hij heeft zich voornamelijk gefocust op de man. Mocht je dus als vrouw zijnde leren daten dan is het handig om even door te lezen, hij heeft namelijk een paar producten die speciaal bedoeld zijn voor alle vrouwen. Hier komen we zo nog even op terug.  

De producten van Tim Veninga

Tim Veninga is een echte ondernemer. Dit is goed te zien in het feit dat jij verschillende producten heeft uitgebracht die je als man zijnde kunt volgen om meer succes te boeken met vrouwen. Nagenoeg alle producten van Tim Veninga hebben goede ervaringen. Om je wat meer inzicht te geven in de mogelijkheden hebben we de producten van deze man in deze Tim Veninga review hieronder voor je uiteen gezet: 

  • Manslut – dit is een versierboek wat speciaal bedoeld is voor alle mannen. In dit boek leer je wat je moet doen om de vrouwen echt te kunnen versieren. Door middel van handige tips en tricks kom je erachter wat jij kunt doen om vrouwen om je vinger te winden. Het is een leuk boek, maar het is wel bedoeld voor de mannen die al wel een bepaalde mate van zelfvertrouwen hebben op het gebied van dating. 
  • Daygame Acadamy – dit is hetgeen Tim Veninga echt bekend mee is geworden. Het is een speciale cursus die is uitgebracht door de Versiercoach maar die deels gegeven is door Tim Veninga. In deze cursus kan je als man leren hoe je vrouwen in het normale leven aan kunt spreken en versieren. Dit maakt het een ideale optie voor alle mannen die er niet zo op zitten te wachten om de hele avond in de club te staan. 
  • Van Bitch naar Baas – dit is ook en prettig boek om te lezen. Dit is wel weer een boek wat voor iedere man geschikt is. Daar waar het boek van hierboven voornamelijk bedoeld is voor mannen die willen leren daten is dit boek voor de mannen die hun mindset willen verbeteren. Je krijgt door middel van praktische adviezen handvatten om zelf toe te passen in je leven. Zo kan ook jij enige orde scheppen in de chaos en meer succes nastreven in alle dimensies van het dagelijks leven. 
  • Van Chat naar Bed – je hoeft geen genie te zijn om te zien waar deze cursus voor bedoeld is. wil je meer succes om vrouwen mee naar bed te nemen dan is dit echt de cursus die jij zou moeten halen. Belangrijk om te weten is wel dat dit een beetje een ordinaire cursus is. Dit is dus echt alleen voor de mannen die snel willen scoren voor een one night stand via bijvoorbeeld een app als Tinder (of een andere hook-up app) 

Speciaal voor de dames

Zoals we al kort hebben aangegeven is het ook mogelijk om bij Tim Veninga terecht te komen als je een vrouw bent. In het aanbod van Tim Veninga zijn er verschillende producten te vinden die echt met name bedoeld zijn voor vrouwen. De meest populaire optie is om te kiezen voor het Mannengeheim. Als vrouw zijnde leer je hier hoe je op een eenvoudige wijze het gesprek aan kunt gaan met de man. Ook kan je als vrouw zijnde leren hoe je door alle slechte mannen op Tinder heen moet kijken. Mocht je met succes willen daten dan komt dit zeker van pas. De Diamant cursus is ook voor vrouwen. Deze is alleen wel aan de dure kant. 

Met de cursussen en video’s van Tim Veninga kan jij ook aan de slag om te werken aan je dating skills. We hopen dat je door middel van deze Tim Veninga review in ieder geval een beter beeld hebt gekregen over de man achter het succes. Het is echt zo dat je met de video’s van deze versiercoach zelf aan de slag kunt om jezelf te ontwikkelen.