Let Op: Betaalde of Gratis Programma’s om Specifieke apps te kraken op afstand bestaan niet. Voor Spyware is altijd kortstondig toegang tot het toestel vereist om de app te installeren. Echte Spyware zoals mSpy zijn wereldwijd gereviewd door grote kranten en dragen kosten met zich mee.

Wil je je vrienden of je vriendin hun/haar WhatsApp-berichten lezen en WhatsApp bespioneren? Heb je gehoord van WhatsApp spyware en wil je meer weten? Ben je op zoek naar manieren om iemand zijn WhatsApp te Hacken?

Dan denk ik dat je op de juiste plaats bent!

In dit artikel zal ik uitleggen waar het bij het bespioneren van WhatsApp om gaat.

Aan het einde van dit artikel, zult u in staat zijn om :

  • Iemand zijn WhatsApp berichten lezen op afstand
  • Je weet hoe je WhatsApp kunt Hacken
  • Wat techniek en wat er nodig is om iemand zijn WhatsApp te bespioneren

Meer lezen over de best gereviewde Spy Software?

mSpy is wereldwijd marktleider in dit segment. Klik hieronder om door te gaan naar hun site voor meer informatie.

WhatsApp Hacken via Spyware (Legaal)

Deze methode is helemaal legaal en vereist toegang tot het apparaat van de gene van wie je de berichten wilt meelezen, bijvoorbeeld van je kinderen.

De methode is hier om een applicatie te installeren op de mobiele telefoon van het doelwit om hun WhatsApp-berichten te bekijken. Dit is niets meer en niets minder dan een telefoontracker. Deze software is voor de gebruiker onzichtbaar. Zo hack je dus iemand zijn whatsapp op afstand zonder dat ze het door hebben

WhatsApp Spioneer Software

De te kiezen toepassing als software is afhankelijk van verschillende factoren:

  • ondersteunde platformen: Android (ex: Huawei, Samsung…), iOS (iPhone, iPad…), etc…
  • functies
  • waar whatsapp-berichten worden verstuurd
  • de prijs

In ieder geval moet worden bedacht dat het gebruik van software complex is. Het zorgt echter ook voor meer flexibiliteit en maakt het mogelijk om WhatsApp-berichten van meerdere smartphones tegelijk te bekijken! Maar het is duurder…

Kortom, een compromis dat moet worden gesloten!

Ik zal zeker een vergelijking maken van de beste spyware om te downloaden voor WhatsApp … Stay tuned, deze zal ik later voor jullie posten ! ?

Maar jij wil natuurlijk nu direct iemand zijn WhatsApp hacken. Daarvoor is de beste Tool momenteel mSpy.

Lees iemand zijn WhatsApp berichten met mSpy

mSpy is een hack of bespioneer tool voor whatsapp en alle andere apps op een telefoon. Deze app is te installeren op Android en IOS zonder jailbreak of root.

Om alle geavanceerde functies van mSpy op Android & iOS (iPhone) te hebben, zal de smartphone wel unlocked moeten worden. Dit zijn speciale modi die meer vrijheid geven aan toepassingen. U kunt gemakkelijk tutorials vinden op het internet om deze manipulatie uit te voeren als het nog niet gedaan is (Jailbreak voor IOS, Root voor Android).

mSpy biedt als spyware zijn gebruikers de mogelijkheid om alle discussies te zien die in de telefoon van het doelwit worden gevoerd. U zult dus precies weten wat de inhoud van de berichten van de persoon is. De spyware verzamelt alle gegevens en stuurt deze naar het controlepaneel voor overleg. Het bedieningspaneel toont de gegevens met verwijzingen naar de datum, tijd, inhoud en beller van elk van de berichten, inclusief whatsapp-berichten.

Om WhatsApp te bespioneren, doen deze applicaties het. Voor sms’jes aan de andere kant, stel ik voor dat u een kijkje neemt bij mijn top 5 sms spyware.

Meer lezen over de best gereviewde Spy Software?

mSpy is wereldwijd marktleider in dit segment. Klik hieronder om door te gaan naar hun site voor meer informatie.

Hack WhatsApp op afstand via iCloud

mSpy claimt op een non-jailbroken device hun app te kunnen installeren op afstand. Hiervoor heb je wel de iCloud gegevens van de gebruiker nodig, maar dan kan je wel geheel zonder toegang tot het fysieke toestel de bespioneer software installeren!

Hoe weet je of je bespioneerd wordt op WhatsApp?

Maar hoe weet je dan of je nu zelf bespioneerd wordt?

De eerste stap is om te controleren of er geen spyware is geïnstalleerd.

Ga naar de lijst van uw toepassingen (indien nodig, sorteer op datum van installatie) en controleer of er geen toepassing is waarvan u zich niet herinnert dat u die zelf hebt geïnstalleerd.

Als dat het geval is, verwijder dan onmiddellijk de applicatie.

Anders is het niet mogelijk om te weten of u bespioneerd bent als iemand het hierboven gepresenteerde hulpmiddel heeft gebruikt om u te controleren. Dit maakt gebruik van een inherente fout in WhatsApp die niet door u als gebruiker kan worden gecorrigeerd.

Als dit een probleem voor u is, stel ik voor dat u een alternatief voor WhatsApp gebruikt, zoals Signal, dat u ook op uw telefoon kunt installeren.

WhatsApp op PC zonder telefoon

Tot slot is er nog een laatste methode die altijd gebruikt kan worden als het mogelijk is en je kortijdig toegang hebt tot de telefoon.

De grote voorwaarde voor deze methode is dat de telefoon van de te bespioneren persoon bij de hand is en ontgrendeld wordt. Hoewel het ingewikkeld is om te verkrijgen, kan het mogelijk zijn wanneer u bijvoorbeeld uw mede-partner wilt bespioneren en hij/zij u met zijn/haar telefoon gedurende 5 minuten onbeheerd achterlaat .

Het voordeel is dat het spoorloos is.

Het principe is als volgt:

  1. Open web.whatsapp.com op de computer of laptop vanaf waar je whatsapp wilt hacken (lees bespioneren).
  2. Scan de QR code op je scherm met het toestel van de gebruiker
  3. Nu kan je alles lezen via jouw computer!
Hoe kan ik WhatsApp hacken?

WhatsApp echt hacken is helaas niet mogelijk. Wel zijn er trucjes en software om toch te kunnen meelezen met alle berichten die iemand ontvangt of verstuurd.

Kan je WhatsApp hacken op afstand?

Je kan iemand whatsapp berichten op afstand meelezen met zogenoemde spyware. Deze kan je op afstand installeren op een IOS telefoon mits je toegang hebt tot icloud.

Is WhatsApp te hacken op iPhone en Samsung?

Via spyware is zowel een iPhone als Samsung telefoon te hacken om mee te lezen met berichten (en nog veel meer). Wel is voor totale functionaliteit modificaties nodig op het toestel.